Mayo Clinic - Sağlık Ansiklopedisi



Mayo Clinic - Sağlık Ansiklopedisi

Sağlıklı Bir Yaşam İçin

Mayo Clinic, Amerika' nın en tanınmış, en güvenilen kliniğidir. Mayo Clinic’te teorik bilgilerle pratik bilgiler aynı kitapta toplanmıştır. Tıp dünyasındaki bütün yenilikler, bu klinikte denenir. Olumlu sonuç alındıktan sonra da kitaba girer.

Sağlık kitaplarının okuyanları yoran ve ondan uzaklaştıran yanı, bu tür eserlerdeki anlaşılmaz terimler ve deyimlerdir. Çoğu birer ilaç prospektüsünü andırır. Anlayabilmek için her kelime için bir ansiklopediye bakmak zorunda kalırız. Oysa Mayo Clinic, yalın bir dille yazılmıştır, Türkçe' ye çevrilirken de bu niteliğine özen gösterilmiştir, herkes anlayabilsin, herkes yararlanabilsin diye.

Günlük yaşamımızda, günün ve gecenin belirsiz saatlerinde, şehirden uzak bir yerde, sağlık sorunlarıyla karşılaştığımızda bu kitap bize en doğru, en uygulanabilir cevabı veriyor. Mayo Clinic' te yer alan, tavsiye edilen ilk müdahaleler, birçok canı kurtaracaktır.

İnsan yaşamının değişik dönemleri vardır. İlk doğduğu günden yaşlılığa kadar ortaya çıkan problemler farklıdır. İşte Mayo Clinic, hayatı bir bütün olarak ele almaktadır. Doğumdan yaşlılığın en ileri safhasına kadar elinizin altındaki aile doktorudur.

Mayo Clinic, Amerikanın en tanınmış doktorlarını ayağınıza getirmektedir, onların bilgilerinden, deneylerinden sadece bu kitap aracılığı ile yararlanabilirsiniz.

















Share this article :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
SUPPORT / DESTEK : ATLAS
Copyright © 2014 ATLAS